De specialisten van Stone Value B.V.

Het team van Stone Value B.V. bestaat uit de volgende specialisten : 

Jeroen Wijnker MRICS RT RM

Jeroen Wijnker MRICS RT RM

Directeur Register-Taxateur

linkedin-logo

Jeroen is mede-oprichter van Stone Value. Met meer dan 25 jaar ervaring als allround taxateur is hij expert op het gebied van bedrijfsmatig en grootzakelijk vastgoed in Rotterdam en omgeving. Jeroen is lid van RICS, TMI-taxateur, aangesloten bij NVM Business en NRVT geregistreerd in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed en Grootzakelijk Vastgoed. 

Wibo Nauta RT RM

Wibo Nauta RT RM

Register-Taxateur

linkedin-logo

Wibo is sinds het afronden van zijn studie Vastgoed & Makelaardij in 2008 actief als makelaar en taxateur in Rotterdam en omgeving. Sinds 2015 werkt hij bij Stone Value. Wibo is TMI-taxateur, aangesloten bij NVM Business en NRVT geregistreerd in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed.

ir. Moloud Brojerdyan RT

ir. Moloud Brojerdyan RT

Register-Taxateur

linkedin-logo

Na het behalen van haar studie Master Real Estate & Housing heeft Moloud succesvol haar traineeship voor Sr. taxateur doorlopen en is zij sinds 2018 geregistreerd bij het NRVT als Register-Taxateur in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Tevens is zij TMI-Taxateur en aangesloten bij NVM Business.

Naast de functie van Register-Taxateur houdt zij zich bezig met de ontwikkeling van IT en research toepassingen binnen Stone Value B.V.

Floortje Foesenek

Floortje Foesenek

Commercieel medewerker binnendienst

linkedin-logo

Vanaf 2014 heeft Floortje verschillende functies bekleed binnen de vastgoedbranche, waaronder hoofd bewonerszaken bij een leegstandbeheerder en binnendienstmedewerker bij een Rotterdamse makelaar. Vanaf 2019 werkt ze als commercieel medewerker binnendienst bij Stone Value.