Stone Value geeft waarde aan vastgoed

Bij Stone Value draait veel om de waarde van onroerende zaken. Met een duidelijke expertise op het gebied van taxatie van commerciële en maatschappelijke onroerende zaken en beleggingsvastgoed werken wij vooral voor ondernemers, banken, overheden, gemeentes en beleggers. Daarnaast treden onze medewerkers graag op als uw sparringpartner bij vastgoedvraagstukken.

Beëdigde registertaxateurs en kundige adviseurs

Stone Value is een deskundige, betrouwbare en integere samenwerkingspartner. Onze Register-Taxateurs zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), waarmee de vakbekwaamheid is geborgd. Het lidmaatschap van NVM, RICS, TEGoVA en VastgoedCert is een bekrachtiging van onze vastgoedkennis en betrouwbaarheid.

Slagvaardige taxatiepartner

Wij onderscheiden ons met onze slagvaardigheid en snelheid van handelen. Onze transparante manier van werken en communiceren zorgt ervoor dat u weet wat u van ons kunt verwachten. Een werkwijze die naar ons idee de basis is voor een lange en prettige samenwerking.

Samen verder in commercieel, maatschappelijk en beleggingsvastgoed

De geschiedenis van Stone Value gaat terug tot 2014. Na een aantal intensieve en succesvolle samenwerkingen besloten Jeroen Wijnker van BBW Makelaars & Taxateurs en Pieter Molenaar van Molenaar Bedrijfshuisvesting hun taxatie-expertise te bundelen. Stone Value was een feit: een jonge onderneming met gedreven, professionele medewerkers, gespecialiseerd in de taxatie van commercieel vastgoed, beleggingsvastgoed en maatschappelijk vastgoed. Jeroen Wijnker is vanaf de oprichting directeur van Stone Value. Het werkgebied van Stone Value is Zuidwest-Nederland met als focus het Rotterdam-Rijnmond-gebied.